Eladás Négy hálószobás lakás, Zurich, Zurigo, Svájc, Zurich

Eladás - Cod. 27609

  • Tipus: Négy hálószobás lakás
  • Terület: 200 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

Csodálatos lakás a tó közelében, Zürich

Ez a tágas penthouse modern stílusú, lenyűgöző kilátás nyílik a tóra, található a felkapott hely - Commune Gersau - a Luzerni-tó partján, amely szintén az úgynevezett "Négy erdős-kantonok Lake", 60 km-re Zürich A zürichi repülőtér.
Az egyedülálló elhelyezkedése biztosítja a magas színvonalú szolgáltatások szükség: a sétány, kikötő, mini-komp állomás, bevásárló központok, éttermek, iskolák, sport mind a közelben vannak. Egy kis sípálya található, 15 perc alatt elérhető autóval.
A tárgy egy külön kvóta vásárlására lakóingatlan nem rezidensek által Svájcban. Ez egy tökéletes lehetőség azoknak, akik gyakran látogatják Zürich vagy Zug, de nem rendelkezik tartózkodási engedéllyel.
A penthouse található egy luxus, modern szálló épült három évvel ezelőtt szerint a legújabb ökológiai és energiatakarékossági szabványoknak. A design és minőség a belső burkolatokat készülnek az univerzális nemzetközi stílus és megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak.
A lakás tökéletes állapotban van, és a következőket tartalmazza: egy nagy nappali, egy nyitott, tágas világos nappali modern panoráma ablak és a terasz, jól felszerelt konyha, elegáns kilátás nyílik a tóra, 3 tágas hálószoba beépített szekrényekkel és fürdőszoba.
A modern belső terekkel, kidolgozott nagy részletességgel, valamint a magas mennyezet a lehető legteljesebb mértékben tér és a napfény.
Az egyedülálló helyen szinte a tó, az expozíciót a déli, a panoráma ablakok és egy nagy terasz biztosítja nagyszerű kilátás nyílik a tóra, alpesi hegységek és a környező gyönyörű táj.
Felület - 200 négyzetméter. M
Szoba - 5,5
Ár - 2 300 000 CHF

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB